meedoen

Meedoen kan op verschillende manieren: 

Bedrijven

Bedrijven kunnen via ons voedseloverschotten of restpartijen een goede bestemming geven. Wij zorgen dat de overschotten bij een sociale organisatie terecht komen waar maaltijden worden bereid voor kwetsbare inwoners in de eigen buurt. Daarnaast zorgen wij voor publiciteit rondom de donaties.

Meer weten?  Kijk hier.

Sociale organisaties

Sociale organisaties, die maaltijden bereiden voor kwetsbare mensen, kunnen via ons voedseloverschotten ontvangen. Hiermee kunnen ze de maaltijdprijs laag houden, andere activiteiten organiseren of meer mensen bereiken.

Meer weten? Kijk hier.

 

Gemeentes en/of bedrijven 

We roepen gemeentes, supermarktketens en/of andere bedrijven op om samen met ons VoedselSurplus-projecten op te zetten of de mogelijkheden te onderzoeken van een distributiecentrum voor voedseloverschotten. In overleg kiezen we de regio, het aantal bedrijven en het aantal sociale organisaties dat kan deelnemen.  

Meer weten? Mail ons.

Iedereen

Je kunt ons werk steunen met een financiële bijdrage. 

Hiermee kunnen we er voor zorgen dat de samenwerkingen in stand blijven en dat de sociale organisaties langdurig profijt hebben van de donaties. Ook kunnen we ervoor zorgen dat nieuwe sociale organisaties gebruik kunnen maken van voordelige en goede voedingsmiddelen. 

Mail ons. Hartelijk dank!