Team

Uitvoerend team

De uitvoering van onze projecten wordt gedaan door twee enthousiaste projectmanagers die positief willen bijdragen aan het verminderen van voedselverspilling in Nederland. Door overschotten weer waardevol te maken voor mensen die het minder breed hebben of in eenzaamheid leven en een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Schermafbeelding 2020 01 28 om 11.20.30

Petra Dongelmans

Ik ben mede-oprichter van de stichting en zet me met veel enthousiasme in voor alle activiteiten van de stichting. Ik vind het mooi om bij te dragen aan het waardevol maken van voedingsmiddelen, die eigenlijk geen waarde meer hadden. 

Daarnaast run ik met veel plezier een Bed & Breakfast aan de rand van Utrecht.

Ik heb Humane Voeding gestudeerd aan de Wageningen University & Research.

petra@voedselsurplus.nl

06 10 06 39 06

MG 9404carla veenman klein

Carla Veenman

Ik ben sinds 2019 actief voor de stichting. Ik vind voedselverspilling echt zonde en wat is er mooier om er iets goeds mee te doen: het weer waardevol maken!

Daarnaast werk ik aan andere projecten die maatschappelijke impact hebben.

Ik heb Marketing gestudeerd aan de Wageningen University & Research en vrijwel mijn gehele loopbaan actief in de Agri & Food sectoren.

carla@voedselsurplus.nl

06 51 65 80 70

Bestuur

Het bestuur van de stichting wordt gevormd door drie personen die het doel van de stichting een warm hart toedragen: Rob Jacobs vervult de taak van voorzitter, Ton Stek die van secretaris en Beer Cavadino die van penningmeester. Alledrie beschikken zij over relevante ervaring waarmee ze de stichting ondersteunen: Rob als eigenaar/ondernemer en Ton als senior communicatie adviseur en Beer als business-controller met ruime ervaring in de food en retail.

Verspilling van voedsel doorbreekt de cirkel van circulaire oplossingen. Dat moeten we voorkomen. Goed geproduceerde voedingsmiddelen opwaarderen naar een gezonde maaltijd maakt circulair denken heel concreet. Daaraan te mogen bijdragen geeft mij energie.

Rob Jacobs

eigenaar Dynova Innovatieadvies B.V.

Voedsel is te waardevol om te verspillen, zeker omdat er in de gehele voedselketen met veel liefde en vakmanschap voor wordt gewerkt. Daarom werk ik mee aan de ambities van VoedselSurplus!

Ton Stek

senior communicatie adviseur Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Er is onbedoeld veel voedselverspilling in de wereld. Zoveel partijen die het over hebben en zoveel mensen die het hard nodig hebben. Die afstand te verkleinen is waarom ik VoedselSurplus met mijn kennis en ervaring help.

Beer Cavadino

business controller ad interim in food en retail