Bedrijven

Voedseloverschotten waardevol maken

Veel voedingsmiddelenbedrijven zitten met voedseloverschotten waarmee ze geen raad weten. Het vinden van een goede bestemming kost tijd en die is er vaak niet. Het gevolg is, dat de overschotten hun waarde verliezen en worden verspild.

Zonde, vinden wij. Voedseloverschotten zijn eenvoudig waardevol te maken voor anderen. Uw bedrijf kan daar op meerdere manieren profijt van hebben:

  • U laat zien dat u voedselverspilling serieus neemt en wil aanpakken;
  • U laat zien dat u zich maatschappelijk verantwoordelijk voelt;
  • Door overschotten te doneren versterkt u de sociale cohesie in uw buurt;
  • De hoeveelheid afval neemt af;
  • Doneren via ons is transparant, wij laten zien hoeveel u doneert en hoeveel mensen hiervan gebruik kunnen maken.
Dark Orange friendly

Interesse?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken om voedseloverschotten waardevol te maken, mail of bel ons.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen:

    Icons Dark Green goals

    Inventariseren

    Mogelijkheden om impact te realiseren!

    Wij inventariseren in uw bedrijf of in de verschillende filialen van uw bedrijf of en wat er al gedaan wordt met voedseloverschotten. En waar nog mogelijkheden zijn om overschotten in te zetten voor sociale impact: het ondersteunen van kwetsbare mensen via sociale horeca.

    Dark Orange donation

    Waardevol maken

    Impact realiseren!

    Voedseloverschotten kunnen op verschillende manieren worden ingezet om ze weer waardevol te maken. Wij gaan op zoek naar een goede bestemming in de sociale horeca, waar de overschotten verwerkt worden in gezonde én gezellige maaltijden voor kwetsbare buurtbewoners.

    Purple charity kopie

    Betrokkenheid vergroten

    Workshop om impact te vergroten!

    Wilt u uw klanten of medewerkers betrekken bij uw inspanningen om voedselverspilling tegen te gaan, dan hebben wij een leuke, intereactieve workshop. We geven tips om verspillingsvrij te kopen en te koken, er worden recepten uitgeprobeerd en er wordt geproefd van verspillingsvrije gerechten.