wie zijn we

Ons team

Stichting Voedselsurplus bestaat uit twee enthousiaste personen die positief willen bijdragen aan het verminderen van voedselverspilling in Nederland. Door overschotten weer waardevol te maken voor mensen die dit goed kunnen gebruiken, die het minder breed hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Petra Dongelmans

Ik ben mede-oprichter van de stichting en zet me met veel enthousiasme in voor alle activiteiten van de stichting. Ik vind het mooi om bij te dragen aan het waardevol maken van voedingsmiddelen, die eigenlijk geen waarde meer hadden. 

Daarnaast run ik met veel plezier een Bed & Breakfast aan de rand van Utrecht.

Ik heb Humane Voeding gestudeerd aan de Wageningen University & Research.

petra@voedselsurplus.nl

06 10 06 39 06

Carla Veenman

Ik ben sinds 2019 actief voor de stichting. Ik vind voedselverspilling echt zonde en wat is er mooier om er iets goeds mee te doen: het weer waardevol maken!

Daarnaast werk ik aan andere projecten die maatschappelijke impact hebben.

Ik heb Marketing gestudeerd aan de Wageningen University & Research en vrijwel mijn gehele loopbaan actief in de Agri & Food sectoren.

carla@voedselsurplus.nl

06 51 65 80 70